Europcar Добрич

EUROPCAR Добрич

Основното предимство на Bookingautos.com е възможността бързо да сравнявате всички налични оферти за коли под наем и да избирате най-подходящата опция от EUROPCAR ( Добрич ). Търсенето на автомобил е улеснено от факта, че EUROPCAR разполага със собствен автопарк в Добрич има голям избор от автомобили от всички класове. Филтрите за търсене ще могат да вземат предвид всички ваши изисквания за цена и кола под наем. При поръчка на автомобил през нашия сайт винаги можете да получите бърза и квалифицирана помощ. Имате и възможност за предварителна резервация: например, ако наемете кола чрез EUROPCAR в Добрич, допълнителната застраховка ще струва 30% по-малко. Тези предимства правят Bookingautos.com най-добрата услуга за коли под наем.

Много популярен клас автомобили сред нашите клиенти е класът Компактен. Основният критерий за избора му е ниската цена на наема. Например цената на Audi A1 е само €23 на ден. За автомобил от клас Compacto ще трябва да платите €16 . А най-популярната кола сред предлаганите от EUROPCAR е Mercedes CLA . Напоследък клиентите все повече наемат електрически превозни средства. Най-популярният модел е Hyundai Ioniq струва около €35 на ден.

Какво трябва да знаете за EUROPCAR?

EUROPCAR е страхотна компания за коли под наем за тези, които планират бюджета си. Ако имате нужда от нова, красива и надеждна кола, тогава най-добрият избор за това е EUROPCAR ( Добрич ).

EUROPCAR получава предпочитанието на пътници поради множество бонуси и добре обмислена програма за лоялност. Картата за лоялност ще ви осигури не само допълнителни отстъпки при наемане, но и безплатни допълнителни безплатни опциии, както и възможност за повишаване на класа на автомобила. Като допълнителен бонус е възможно да организирате наемане без представяне на кредитна.

Отстъпка до 30% при наемане с EUROPCAR

Отстъпката е валидна при поръчка на автомобил за 5 или повече дни, като прилагането й е възможно за автомобили от категорите: Стандарт, Бизнес, 4×4 и минивана.

  • Резервация Mercedes CLA най-малко 3 седмици преди получаване, получавате отстъпка до 25%.
  • Наемането наа BMW Serie 7 кола за 7 дни ще ви спести 20%.
  • Ако резервирате BMW X1 за 3 дни и го вземете от Добрич, отстъпката ще бъде 15%.

EUROPCAR подхожда индивидуално към клиентите. Всеки има възможност да получи допълнителни услуги безплатно или намалена цена. Тези услуги включват възможност за неограничен пробег. Услугата "Допълнителен драйвер" също се предлага без допълнително заплащане.