Este Año, La Revista Publicitară Para Los Editores

Este es el mayor negocio para publicitar a los editores

Este artículo es una revisión de AdMaven. Până la sfârșitul acestui articol, veți avea o viziune clară asupra AdMaven.

Ești îngrijorat de marketingul companiei tale sau de monetizarea blogului/site-ului tău? Desigur, toată lumea o face, cu atât mai mult când Google AdSense le respinge din cauza regulilor și restricțiilor lor stricte.

Sincer să fiu, alegerea rețelei publicitare corecte pentru site-ul tău este foarte dificilă. Toată lumea își dorește o rețea de publicitate generatoare de venituri.

Drept urmare, am creat o rețea de publicitate – AdMaven – de care mulți dintre voi s-ar putea să o cunoașteți, deoarece este una dintre cele mai importante rețele de publicitate după AdSense, fiind operațională din 2015.

Astfel, astăzi, vom face o evaluare AdMaven pentru a vedea dacă merită sau nu. Dacă ați venit aici pentru a citi o recenzie AdMaven, atunci rămâneți cu mine și citiți recenzia AdMaven completă.

Recenzie AdMaven: Ce este AdMaven?

Admaven es o rețea de publicitate care colaborează cu editori și agenți de publicitate. Esta es una de las principales revistas de publicidad que se ha especializado en una gran variedad de formatos de anuncios que son los más relevantes para la generación de plátanos en la actualidad.

Reclamele pop-under fac ca o pagină nouă să se încarce oi de câte oi un utilizator face clic pe un site web. AdMaven, líder de publicidad, ofrece una amplia gama de instrumentos para ayudar a los editores a monetizar sus sitios web.

Ejemplos incluyen Pop under, bannere flotante native, reclame cu glisare, notificări push, noi opțiuni de filă și reclame interstițiale.

El formato de los elementos especiales que se utilizan en los productos Admite productos de primera calidad para las mejores conversaciones de la industria. De exemplu, anunțul pop poate fi setat să ocolească software-ul AdBlock sau bannerul de notificare push care funcționează perfect alături de Google Adsense.

AdMaven a anunțat că generează peste 500 de milioane de afișări pe zi pentru marketeri.

Cum funcționează AdMaven?

AdMaven es una plataforma de marketing que permite a los editores crear contenidos gratuitos y lanzar campañas de marketing. Además, los usuarios pueden utilizar diferentes tipos de servicios.

Además, un equipo competente y un editor competente maximizan la calidad de los servicios prestados.

La tecnología innovadora que permite utilizar los datos de los sitios web de los clientes. În mod similar, vă puteți monetiza site-urile de oriunde pe glob, permițându-vă să câștigați bani în timp ce sunteți pe drum.

Pentru cine este AdMaven?

AdMaven es una agencia de publicidad y edición. Acesta își propune să crească ratele de conversie și ratele de clic ale agenților de marketing. În mod similar, ajută publicațiile în creșterea veniturilor, conectându-le cu agenții de publicitate de top.

La plataforma más grande son 10.000 agencias de marketing que se dedican a promocionar diversas ofertas y a crear negocios. Además, funciona bien con la tasa de conversión favorable para las agencias de publicidad.

Características y beneficios de AdMaven

Acum să aruncăm o privire asupra caracteristicilor AdMaven Review, deoarece vă va ajuta să o înțelegeți mai profund.

1. Manager de cont direct:

În plus, AdMaven oferă tuturor editorilor săi un manager de cont dedicat pentru a-i ajuta cu orice întrebări, clarificări și pentru a se asigura că editorii își realizează clasamentele.

2. Plata:

AdMaven acepta varias opciones de pago estándar, incluyendo PayPal, Bitcoin, transferencias bancarias y Payoneer.

Deși nivelul minim de plată este de 50 USD, transferurile bancare necesită ca editorii să câștige cel puțin 1,000 USD.

AdMaven are, de asemenea, o caracteristică uimitoare numită "Notificări push native". Este o tehnică de monetizare care respectă reglementările Google și poate fi utilizată împreună cu AdSense.

Native Push es un consejo de anuncio sencillo, discreto, que funciona bien tanto en el móvil como en el ordenador. Nu are niciun efect negativ asupra experienței utilizatorului și are ca rezultat rate de conversie crescute.

4. Performanță mare:

AdMaven genera resultados para los editores y las agencias de publicidad con el fin de maximizar la rentabilidad de las inversiones (ROI) en las campañas de publicidad. AdMaven puede crear una rentabilidad de las inversiones de los usuarios de aproximadamente el 30%, lo que significa que la mayor parte de la publicidad se realiza a través de los medios de comunicación.

5. Lucrul cu metoda CPA:

Ad-maven es un ejemplo de empresa CPA, con una tasa de conversión respetable para las agencias de publicidad. Rețele CPA suplimentare pot fi găsite aici. En un excelente formato personal para los niños que se dedican a la educación.

Care lucrează în fiecare zi pentru a spori câștigurile clienților și pentru a-și promova misiunea. Cuando se trata de un factor de éxito, este líder de la publicidad en Internet tiene una gran experiencia y un nivel de motivación ridículo.

6. Vizitatori:

Estabilizar las relaciones sólidas con los consumidores es fundamental para asegurar el éxito de las empresas y el marketing de las mismas, por lo que AdMaven puede desarrollar una relación de confianza con el público en general, en colaboración con las empresas de renombre.

Ca urmare, numărul de advertiseri a crescut, îmbunătățind calitatea publicității și, în consecință, performanța editorilor.

7. Produs:

Agenții de publicitate își publică își fac publicitate reclamele și bannerele folosind tehnologii de ultimă oră. AdMaven le permite monetizar en modo corespunzător fiecare dintre site-urile lor și să răspundă rapid. Este es el motivo por el que las agencias de publicidad consideran que las páginas completas están disponibles.

8. Monetizarea traficului:

AdMaven oferă o platformă mare de publicitate pentru editorii săi. De obicei, ei furnizează agenților de marketing aproximativ 500 de milioane de afișări zilnice. O metodă de cinci minute te va face să începi să monetezi vizitatorii tăi prețioși.

Drept urmare, s-a impus ca un participant semnificativ pe piata de publicitate, cu un volum de trafic si un portofoliu diversificat de clienti.

Interfața utilizadora AdMaven

Interfața editorului pentru urmărirea afișărilor și mișcării anunțurilor este ușor de utilizat. Sunt o componentă de gestionare a site-ului care permite utilizatorului să urmărească și să monitorizeze afișările site-ului.

Ar părea prudent să furnizezi în interfață reprezentări grafice ale evoluției site-ului pe o anumită perioadă.

Un avance en la tecnología de la interrelación AdMaven incluye una tabla de comparación de precios. Acesta alertează editorul cu privire la veniturile sale zilnice și lunare.

Formulario de contacto de AdMaven

AdMaven ofrece și una agencia de publicidad con múltiples formatos de anuncios, incluyendo notificaciones push nativas, reclamos pop-under, anuncios intersticiales și y muchos otros, para ayudar a los usuarios a encontrar la solución ideal para sus necesidades.

El objetivo principal de AdMaven es promover la publicidad nativa y la publicidad pop-under, demostrando la eficacia de la atracción del público.

Los productos son una de las principales características de AdMaven, con la que nos hemos familiarizado.

1. Anunțuri banner nativo:

AdMaven son reclame care arată, simt și funcționează bine cu formatul media în care apar. Esta solución permite ver el reclamo nativo en los flujos de redes sociales o en las páginas web que recomiendan los beneficios de los usuarios. Acestea incluye recomandări de conținut, înregistrări de căutare și promovate și anunțuri "in-feed".

2. Anunțuri intercaladas:

Los reclamos intercalados son en esență reclame pe ecran complet care apar înainte sau după pagina de conținut dorită, adesea cu o numărătoare inversă. Când un utilizator efectuează o anumită acțiune, aceste reclame preiau întreaga interfață a aplicației gazdă sau a site-ului web.

3. El pop-under:

El pop-under se crea para ser el más eficaz de los consejos publicitarios de la zona. Este o reclamă separată care apare în spatele ferestrei sau filei browserului principal.

Aceste reclame au un mare succes în ceea ce privește interacțiunea, motive pentru care AdMaven se concentrează pe reclame pop-under și notificări push.

Notificările Push native vă permit să generați bani și să promovați publicului dvs. como se puede ver en la página web de la empresa y como se puede ver en la página web de la empresa. Acesta es el motivo por el cual las notificaciones push son consideradas como la forma más atractiva de publicidad, ya que ofrece notificaciones de uso cuando se aceptan las actualizaciones.

AdMaven ha lanzado su primer flujo de ventas: un banner nativo que ofrece un reclamo "push-like" para los consumidores que lo soliciten.

Todos los banners son compatibles con los navegadores y dispositivos. Este una dintre cele mai eficiente reclame, menită să maximizeze implicarea publicului și, prin urmare, vânzările.

Recéntrense en AdMaven: argumentos a favor y en contra

En conclusión, hay argumentos a favor y en contra de este producto para el mayor éxito en el mercado.

AdMaven Pro

  • Asistență dedicată
  • Sistema de recuperación de datos de rendimiento
  • Acepta varios esquemas de pago, incluyendo CPM, CPC y CPA.
  • Plataforma de autoservicio para agencias de publicidad
  • Trafic direcționat și de înaltă calitate pentru o rentabilitate mai mare a investiției
  • La nivel mundial, există peste 2 miliarde de afișări zilnice.

AdMaven Contras

  • Este déficit se debe a que los editores tienen que pagar por las transferencias electrónicas, pero no son gráficos.

Întrebări frecvente despre AdMaven Review:

Care sunt termenii de plată minimă pentru editori?

30 de zile nete este perioada standard de plată, ceea ce înseamnă că veți fi plătit la sfârșitul fiecărei luni. La compra de Ad Maven requiere un mínimo de 50 USD por PayPal o Payoneer, 500 USD por bitcoin o 1000 USD por transferencia bancaria.

Cómo se puede trabajar con Ad Maven para los editores?

Ad Maven necesita 2.500 visitantes únicos en un solo día, y los editores tienen que recortar el tráfico para aprobar la creación de un solo contenido.

Cuánto cuesta el CPM de Ad Maven?

La tasa de CPM depende de la dirección del agente publicitario (GEO, Dispozitiv, OS, etc.).). CPM minim este de 0.2 USD

Link-uri rapide:

Conclusión: Reseña de AdMaven 2022

AdMaven Review merită investiția, deoarece oferă posibilități unice de publicitate, cum ar fi ferestre pop-up de sub reclame. En la categoría de editor, se ofrece una amplia gama de productos para crear una experiencia de vida.

Indiferent, dacă sunteți specialist în marketing, platforma vă poate ajuta să vă creșteți rata de conversie.

El reembolso mínimo es de 50 USD a través de Paypal o Payoneer y de 1000 USD a través de una transferencia bancaria. Como siempre, AdMaven es la mejor opción, ya que permite diversificar las fuentes de ingresos de los sitios web. web.

În plus, soluțiile publicitare Admaven au un cost pe o mie de afișări (CPM) mai mare decât alte abordări publicitare din afacere.

Drept urmare, rețeaua Admaven este o alegere viabilă, care este foarte realizabilă datorită posibilităților de sale de publicitate diverse și tehnologiilor sofisticate.