Cum Această Platformă Ajută Editorii Să Crească

Cum această platformă ajută editorii să crească

AdPushup es una plataforma de optimización de la publicidad fundada en 2014. La plataforma ofrece una combinación de tecnologías de optimización de los aspectos de los anuncios. Permite a los editores experimentar con aspectos de la publicidad que no existen para identificar los problemas y generar îmbunătățiri y la visibilidad. AdPushup ajută, de asemenea, editorii să obțină acces la peste 20 de parteneri la cerere premium și să sporească concurența la licitații pentru editori. Am testat recent platforma AdPushup și iată ce părere avem despre aceasta.

Plataforma de optimización de la publicidad de AdPushup que incluye funciones de prueba A/B para anuncios, autorización para el uso de anuncios innovadores, recuperación de los anuncios en blanco y negro, y conversión automática de AMP (Accelerated Mobile Pages). Como parte de la tecnología y de las funciones, AdPushup ha creado un mercado de publicidad de 30-40% para los anunciantes. Como plataforma de optimización, AdPushup ofrece una interfaz de usuario para crear, probar y experimentar aspectos de la publicidad.

În același timp, ca agregator al cererii, permite editorilor să obțină acces la parteneri la cerere premium pentru inventarul lor. AdPushup colabora con las mejores empresas del sector, como Google AdX, AppNexus, Rubicon y Criteo, e imprime otras. En este aspecto, la optimización de los anuncios se realiza con el fin de mejorar el rendimiento de las páginas web.

AdPushup Review 2022: Cum această platformă ajută editorii să crească

Numere și momento importante

 • Peste 4 miliarde de afișări lunare difuzate
 • Peste 300 de editori de nișă
 • 5+ años de experiencia en tecnología publicitaria
 • Câștigător al premiului NASSCOM EMERGE 50
 • Recunoscută drept Rețeaua publicitară a anului 2019 de la AgencyCon
 • Partener Google NPM
 • membru IAB
 • Susținut de Microsoft Ventures, Kima Ventures și Geniee Inc.

Fapte pentru editori

 • Cerințe minime de trafic: No es necesario
 • Tipuri de oferte: CPM, CPC
 • Consejo de publicidad: Reclame gráficos, nativos y texto
 • Pragul minim de plată: 50 USD
 • Frecvență: Net-45
 • Opciones de pago: Wire, Paypal
 • Asistență: Manager de cont dedicat
 • Contacto: [email protected]

Tecnología AdPushup

La utilizarea AdPushup, am înțeles tehnologia din spatele produselor sale, împreună cu ceea ce fac și cum funcționează. Las características de AdPushup son las mismas que las de un editor:

 1. Optimizar el aspecto de la publicidad: AdPushup îi ajută pe editori să creeze mai multe variante de aspect publicitar și să le testeze utilizând testarea A/B automată și învățarea automată. El motor de optimización del aspecto del tráfico en todas las variantes en el momento en que más rendimiento se obtiene. Según los resultados de las pruebas, el tráfico máximo es el aspecto más importante de la publicidad en los mejores resultados.

Beneficia: Experimente este tipo de optimización. Las pruebas A/B automatizadas y la ayuda a los editores son las que permiten a los editores realizar las pruebas de forma automática cuando se trata de la función de los editores.

 1. Gestor de publicidad: Este instrumento tiene un editor sencillo de punta și clic para ayudar a los editores a hacer sus proyectos y editarlos con su propio equipo de trabajo. Editorul este ideal pentru editorii care doresc să experimenteze noi machete de anunțuri, dar nu au cunoștințele tehnice sau resursele necesare pentru a face acest lucru. Practic, nu te mai bâjbâi cu codul. El aspecto de la publicidad en los medios de comunicación.? Doar preia controlul și fă-o singur.

Beneficia: Cuando el gestor de anuncios visualiza, el editor puede configurar, regular y supervisar los experimentos de publicidad y modificar el aspecto de la publicidad de forma simultánea con las necesidades, como un panou de bricolaje.

 1. Licitarea antetului: Licitarea prin ante este o tehnică programată cunoscută pentru a crește veniturile publicitare cu până la 70%. Permite que varios socios obtengan licitaciones para inventar editoriales simultáneas, y que el proceso de licitación contribuya a maximizar los ingresos de los usuarios. El motor de búsqueda de AdPushup incluye funciones de selección automática de socios, gestión inteligente del tiempo de expiración, soporte para múltiples dimensiones de anuncios, para permitir que los editores puedan elegir entre más de un producto.

Beneficia: Editorii au acces la peste 20 de parteneri la cerere premium care licita pentru inventarul lor, în plus, nu trebuie să-și facă griji cu privire la gestionarea de zi cu zi a licitarii pentru antet.

 1. AdRecover: Para los editores que se ven afectados por el bloqueo de anuncios, AdPushup ofrece una solución de recuperación de Adblock que utiliza la tecnología dinámica de reinserción de anuncios para evitar los anuncios que cumplen la norma "Anuncios aceptables" para los usuarios.

Beneficia: Folosind AdRecover, editorii pot recupera veniturile pe care le pierd din cauza blocajelor de anunțuri, fără a afecta negativ experiența utilizatorului site-ului lor.

 1. Monetizar AMP: Para optimizar las páginas web, AdPushup ayuda a los editores a convertir las páginas HTML estándar en páginas web AMP. Convertir el diseño de la página web en una imagen de marca. Para los editores que dejan AMP, AdPushup ofrece, además, soluciones para la generación de ingresos para la valorización del tráfico móvil.

Beneficia: la página AMP se recarga más en el móvil, îmbunătățesc experimenta el uso de la página web y se clasifica mejor en el SEO, ya que el editor se esfuerza por maximizar el uso del móvil.

 1. Medierea reclamelor: medierea îi ajută pe editori să-și optimizeze veniturile între rețelele închise și mediile non-RTB (unde licitațiile în timp real nu funcționează). El motor de comparación de la licencia de AdPushup utiliza más de 15 parámetros para decidir si se trata de un producto o un servicio.

Beneficia: medierea publicitară îi ajută pe editori să deblocheze veniturile publicitare pe care nu le pot obține din cauza mediilor RTB închise. De esta forma, se reduce el esfuerzo manual del editor para automatizar los procesos.

 1. Benchmarking de performanță: Configurarea controlului AdPushup le permite editorilor să-și convertească aspectul publicitar existent într-o "Configurare a reclamelor de control". Adică, editorii îl pot folosi pentru a compara performanța unui aspect publicitar vechi cu un aspect publicitar nou în funcție de valorile cheie ale veniturilor și UX.

Beneficia: Al estimar con precisión el valor de rendimiento, los editores pueden calcular con exactitud las funciones de las redes que más se utilizan en AdPushup.

Fecha și rapoarte pentru editori

Odată ce se termină configurarea și integrarea și s-au colectat date substanțiale, tabloul de bord AdPushup începe să arate valori precum un număr de afișări difuzate și venituri obținute. Editorii au acces la tot felul de date, adică. valori de măsurare a performanței reclamelor, date înțeleapte pentru rețelele publicitare, o prezentare generală a performanței site-ului.

În cele din urmă, datele de raportare din AdPushup rezolvă problema de a face presupuneri. De la prezentarea generală de bază a site-ului web până la date detaliate despre toate valorile, datele de raportare îi ajută pe editori să înțeleagă ce funcționează, ce nu, unde să se concentreze și unde să investească.

Cumple con los requisitos de AdPushup

Incorporar la AdPushup este destul de simplu. Si no se ha hecho nada, se ha integrado un número de 2 paños que funcionan como un dispositivo:

 1. Conectați-vă la consola AdPushup și începeți prin "Adăugarea site-ului dvs.", de exemplu, publisherwebiste.com

 1. Introduceți fragmentul de cod în antetul site-ului web și apăsați "Salvați" pentru a începe.

Asta e!

Descripción del editor de AdPushup

 1. Acceder a la parte de la prima de cerere
 2. CTR, CPM y RPM en los anuncios más importantes
 3. Formate de anunțuri noi și inovatoare
 4. Păstrarea vizibilității anunțurilor
 5. Experiență îmbunătățită a utilizatorului
 6. Configurar e integrar rápidamente
 7. Pruebas A/B automáticas
 8. Asistență pentru operațiuni publicitare 24/7

Enlace rápido:

Concluzie: Revisión de AdPushup 2022

Unul dintre USP-urile care fac AdPushup iese în evidență echipa/asistența pentru operațiuni publicitare. AdPushup es una plataforma de gestión de anuncios, que permite gestionar la publicidad de forma sencilla en un número de editores. Intenția este de a ajuta editorii să se concentreze mai mult pe creșterea și strategia lor de afaceri, în loc să se blocheze cu operațiuni publicitare, remedieri tehnice etc.

En la actualidad, AdPushup’s clienții includi editori precum CNET, Network18, Newsweek, Reddit și NDTV, printre alții. Iată ce au de spus clienții AdPushup despre ei:

"Totul a funcționat bine într-o săptămână. AdPushup ne-a ajutat să obținem o creștere semnificativă a veniturilor prin plasări strategice de anunțuri și conectându-ne la cererea pe care nu le-am putea accesa singuri." – SummitPost.com

"La un momento dat, avem prea multe opțiuni diferite, plugins, și rețele publicitare. AdPushup se encarga de organizar el trabajo, de encontrar una solución única." – TruthTheory.com

En esta ocasión, AdPushup ha creado un número en la industria de la tecnología publicitaria en un intervalo de tiempo para que los editores se enfrenten a la construcción de una red. AdPushup es una herramienta de uso, que se basa en la colaboración con los proveedores de servicios premium y que es transparente para los editores con datos de venta. Ați folosit vreodată AdPushup? Dacă da, împărtășește-ți recenziile în secțiunea de comentarii de mai jos.