Admaven Review 2022 Cea Mai Bună Rețea Publicitară Pentru Agenți De Publicitate Și Editori

AdMaven Review 2022 La mejor forma de publicitar para las agencias de publicidad y los editores

Al publicar, usted puede ayudarme a reconocer mi opinión sobre AdMaven. Ești îngrijorat de publicitatea companiei tale sau de monetizarea blogului/site-ului tău? Diseña, toată lumea este, și cu atât mai mult atunci când Google AdSense îi respinge din cauza regulilor și restricțiilor stricte.

Sincer să fiu, este destul de dificil să selecteze cea mai bună rețea publicitară pentru site-ul tău. Toată lumea își dorește o rețea de publicitate generatoare de venituri.

Rețeaua AdMaven – cu care mulți dintre voi s-ar putea să o cunoașteți, este una dintre cele mai importante rețele de publicitate după AdSense, fiind operațională din 2015.

Astăzi vom face o evaluare AdMaven pentru a vedea dacă merită sau nu.

Rămâneți cu mine și citiți recenzia completă AdMaven.

Ce este AdMaven?

Frecvent, oamenii ca tine care citesc această postare vor întreba ce este AdMaven. Drept urmare, vă voi ghida prin procesul de la început.

De la lansarea Ad Maven, să trecem printr-o revizuire cuprinzătoare Ad Maven 2022. Además, puedes hacer que tus clientes te respondan con rapidez a las solicitudes de publicidad.

AdMaven es un cunoscut Rețea publicitară. Se han especializado en varias formas de publicidad, como el pop, las páginas push-in y las notificaciones push. Un pop-under es un procedimiento que consiste en hacer clic en un sitio web y en desalojar una nueva página. Además, AdMaven es una herramienta de publicidad en Internet.

A fost mult timp piatra de temelie a strategiilor de venituri ale multor editori. Oferă o platformă excelentă pentru utilizatorii săi din sectorul publicității.

Ca să nu mai vorbim de faptul că oferă editorilor o varietate de fluxuri de venituri suplimentare pentru site-urile lor web. Acestea includ, printre altele, ferestre pop-up standard, bannere, interstițiale, glisoare și noi opțiuni de file.

Cum funcționează AdMaven?

Las ventanas emergentes pueden ser declinadas de forma sencilla, haciendo un clic con el ratón, o trecere con el ratón o haciendo clic en una página web en el navegador. Există multe tipuri de ferestre pop-up și numeroase metode pentru a împiedica să apară pe sistemul dvs.

AdMaven ha introducido la nueva solución "Notificadores nativos", una forma de monetización que es compatible con la política de Google de proteger los sitios web.

În plus, ele pot fi utilizate împreună cu Google AdSense reclame. Pusarea nativă este un tip de anunț simplu, neintruziv.

Native Push funcționează bine pe dispozitive mobile și desktop și produce rate de conversie foarte mari, permițând editorilor de bloguri (cum ar fi jmexclusives) să câștige mulți bani, menținând în același timp un nivel ridicat de experiență de utilizator.

Además, Native Push no incrementa el flujo de visitantes cuando se navega por el sitio web.

Acestea nu diminuează veniturile generate de alte tipuri de anunțuri, deoarece nu ocupă spațiu pe site-ul dvs. și nu redirecționează vizitatorii către alte site-uri web.

Caracteristici și beneficii majore ale AdMaven

Iată câteva dintre caracteristicile și beneficiile majore ale AdMaven –

1. Manager de cont direct:

AdMaven ofrece asistencia al editor las 24 horas del día. Editorii exclusivi vor fi asociați cu un manager de cont personal dedicat pentru a-i ajuta cu orice întrebări, clarificări și pentru a se asigura că editorii ajung în clasamentul lor.

2. Plata:

30 de zile nete es perioada standard de plată, ceea ce înseamnă că veți fi plătit la sfârșitul fiecărei luni. AdMaven acepta una variedad de opciones estándar de plataforma.

Deși nivelul minim de plată este de 50 USD, pentru plata bitcoin editorul trebuie să câștige cel puțin 500 USD, iar pentru transferurile bancare 1,000 USD.

3. Notificări Push nativas:

Este formato se ajusta a la normativa de Google y puede ser utilizado por AdSense.

Native Push es un consejo de uso simple, discreto, que funciona para todos mobil și desktop. Nu are niciun efect negativ asupra experienței utilizatorului și are ca rezultat rate de conversie crescute.

4. CPM crescut:

AdMaven percibe un coste menor por cada aficionado. Cuando se produce una gran cantidad de ingresos. În plus, au propriété Tecnología de licitación en tiempo real (RTB). care leagă rețele disparate.

5. Número de instrumentos:

AdMaven ofrece a los editores una gran variedad de dimensiones y estilos de anuncios en los que se puede participar en el sitio web. Ofrece una amplia gama de tecnologías que ayudan a personalizar el comportamiento de los usuarios.

6. Oportunități de monetizare:

AdMaven oferă de neegalat generarea de bani posibilități pentru toate tipurile de consumatori și impresii, pe toate dispozitivele și zonele geografice. Este beneficio, que se ha incrementado con un eCPM ridículo, es el resultado de un crecimiento de los ingresos para los editores.

Admaven pentru editori

De hecho, Admaven primește peste 90% din trafic direct de la editori, aveți opțiunea de a vă vinde traficul direct.

Puteți începe să generați bani pe vizitatori prin parteneriatul cu rețeaua de publicitate Admaven. Câteva dintre caracteristici includ următoarele:
Descubra: toda la información detallada sobre los anuncios, los clics y las visitas a los sitios web.

 • Monetizare: raportare transparentă, valoare mare de trafic
 • Experiență autentică de utilizator: volum mare de anunțuri, invazie scăzută

El plan de plataforma de Admaven es muy sencillo. Admaven permite que el editor sea capaz de elegir el método de trabajo preferido.

Plățile pot efectuate prin Epayments, WebMoney, Paxum, Bitcoin, Transfer bancar, Payoneer și PayPal. . Puteți ale oricare dintre aceste opțiuni pentru a primi bani.

Avanza și dezavantaje AdMaven

AdMaven Pro

 • Acepta una gran variedad de tipos de anuncios
 • Rata CPM este ridicată.
 • Aeroportul acceptă trafic din întreaga lume.
 • Estadísticas en tiempo real.
 • Los sitios web no son necesarios para obtener el permiso de acceso a la información.
 • La asistencia en vivo está disponible las 24 horas del día.
 • La mayor parte de la publicidad para los editores independientes.
 • Las tarifas se efectúan de forma constante en el tiempo.

AdMaven Cons

 • Din cauza volumului mare de întrebări, centrul de ajutor funcționează lent.
 • Moderările sunt amânate.
 • No existe ninguna opción para la redimensión del espacio imaginario.

Enlaces rápidos

Întrebări frecvente despre AdMaven

🙆 Care sunt condițiile minime de plată pentru editori?

30 de zile nete este perioada standard de plată, ceea ce înseamnă că veți fi plătit la sfârșitul fiecărei luni. Plățile de la Ad Maven au nevoie de minim 50 USD prin PayPal sau Payoneer, 500 USD prin bitcoin sau 1000 USD prin transferul bancar.

💁♂️ Care sunt cerințele de trafic pentru editorul Ad Maven?

Ad Maven necesita 2.500 visitantes únicos en el sitio web, y los editores tienen que recortar el tráfico para aprobar la creación de un único sitio web.

🤷 Care este rata CPM medie pentru Ad Maven?

AdMaven son un costo ridicat pe o mie de afișări. Drept urmare, editorii beneficiază de un venit mare și rentabilitate a traficului.

Conclusión – AdMaven Review 2022

Puteți pur și simplu sporește-ți veniturile și promovați-vă ofertele utilizând AdMaven. Vă sfătuiesc cu căldură să încercați această rețea de publicitate. Cu siguranță, îl vei găsi mai eficient pentru reclamele tale decât ceilalți rivali.

Recomandarea mea este să utilizați rețeaua publicitară AdMaven pentru a încerca cel puțin o dată să obțineți cele mai bune rezultate și să vă creșteți veniturile.

Credeți-mă, veți fi mulțumit de acesta și încântat de rezultatele generate de AdMaven.